Adfizi
Nieuwenkampsmaten 6-09
7472 DE Goor
T: 0547 200 200
F: 0547 200 209
E: info@adfizi.nl
I: www.adfizi.nl

Diensten

· Administratie

Uw complete administratie kunt u aan ons toevertrouwen. Van het verwerken van uw inkopen, verkopen, kas-en bankmutaties tot het samenstellen van de jaarrekening en de bijbehorende fiscale aangiftes.

· Bedrijfsadvies

Bij zaken waar het gaat om investeringen, financieringen, maar ook bij uw bedrijfsstrategie, visie, missie en/of eventuele overdracht van het bedrijf voorzien wij u desgewenst van deskundig advies.

· Coaching en begeleiding

Als ondernemer loopt je in de dagelijkse gang van zaken tegen grote en kleine vraagstukken aan. Sparren met iemand die de ondernemerswereld kent geeft de mogelijkheid lastige kwesties te bespreken en op te lossen. Wij gaan daarover graag met u in gesprek.

· Lonen

Met deskundigheid en precisie verzorgen wij graag de complete loonverwerking voor u en uw medewerkers.

· Belastingadvies

Niets is zo veranderlijk als belastingen. Om te voorkomen dat u bepaalde fiscale faciliteiten of jurisprudentie over het hoofd ziet, kunnen wij u het werk en de zorgen uit handen nemen. Wij verzorgen voor u de aangifte:

o Vennootschapsbelasting
o Inkomstenbelasting
o Omzetbelasting
o Loonbelasting
o Dividendbelasting
o Erfbelasting en Schenkbelasting

Ten aanzien van fiscale constructies, de gewenste fiscale structuur, inkomens- en vermogensplanning en andere fiscale zaken kunnen wij u van een deskundig en begrijpelijk advies voorzien. In voorkomende gevallen verzorgen wij bij fiscale geschillen bezwaarschriften of begeleiden wij een beroepsprocedure.